aranyviktor Creative Commons License 1999.07.27 0 0 26
Szia big4!

Hát, asztrológia? Betegségem kapcsán kerültem vele kapcsolatba, és alapos ember lévén több asztrológussal is készíttettem horoszkópot, hogy biztosra menjek. Még a születési percemben sem tudtak megegyezni, pedig mind a kettő ismerte a visszaszámlási technikát.
Dethlefsen nagy hatással volt rám az asztrológiáról alkotott véleményem kialakulásában, így sem túl nem értékelem, sem el nem vetem.
Szabad akaatunk van, így csak sorsvonalunk, előző életünkkel, életeinkkel kialakított sorsvonalunk van, amelynek terelő állomásait, akadályait töbféleképp vehetjük. A btegségem, mint opció felismrhető a horoszkópban, de az, hogy én ennek hatására nem alkoholista lettem, sem öngyilkos, ez szabad akarati dolog. A gond az, hogy a legtöbb ember arra akarja használni, ami lehetetlen, mégpedig hogy sorsvonalát és saját jövőbeni cselekedeteit, tehát teljes jövőjét megtudja. Ez természetesen lehetetlen, ugyanúgy mint pénzért szeret-kezni, hiszen ott is csak a szeretet illúzióját kapja meg az ember, és hát az asztrológusok is a piacról élnek, már aki erre adja a fejét. Így, ha nem akar éhkoppon maradni, igazodik a vevő igényeihez, elvárásaihoz. Tisztelet a kivételnek.
A sorsvonal főbb akadályainak természetét, hogy milyen princípiuml, mikor találkozik az ember, azt még volna értelme elmondani segítségként, hogy az illető felkészülhessen. Ehhez magas szintű asztrológus, és magas szellemi szintű "megrendelő" szükségeltetik, aki ért a princípiumok nyelvén, és beéri kevésbé konrét, kézzelfogható dolgokkal, áltatás helyett.
Végül is azt mondom, ne aggódjatok a holnapért, elég a mának a maga baja, tehát ez sem létszükséglet, mert ami nagyon kell az embernek, az megkapja álomban. Aki az álom szimbolikáját nem érti, annak magyarázhatja az asztrológus a Mars, vagy a Szaturnusz princípiumot.
A másik csodálatos felhasználási lehetőség az önismeret. Itt nagyobbak az asztrológiai lehetőségek, viszont a fogyasztói igény csekélyebb. 1994-ben egy jó hírű asztrológus, tán a Mo-i első ötben benne van, képletem alapján felsóhajtott: Mi a manót keres maga Arany úr az igazgatói székben? Magának a kultúra, művészet, eszmék a területe, maga a képsségei 5 %-át használja csak fel itt a kretivitást nélüköző üzleti életben, a maga lelke tiltakozik az ellen, hogy maga az életútját tévesen járja,ezért duzzadt a bokája, mert duzzog, változtasson foglalkozást, és meggyógyul.
Pár hónapig emésztettem a dolgot, aztán nincs mese, meg akarok gyógyulni, otthagytam az "aranybányát", VW Passat, havi 320.000 Ft fizetés, évente 14-szer, titkárnő kotyogott be a kávéval, főnök úr, stb. Belevágtam egy agytréner stúdió véllalkozásba egy relaxációs készülékkel, ami felszínre hozta a lelki problémákat. Csodálatos, érdekes, szórakoztató munka volt, csak épp havi 20.000-et kerestem vele, és a hónap közepétől nem adtam blokkot a látogatóknak, mert rájöttem, hogy 25% ebből még áfa címén lejön, havi 7.000 a minimum sztk, és maradt havi 10.000 Ft-om, azonkívül még betegebb lettem, má járni sem tudtam, a feleségem, mg "géppuskávl vadászott" az asztrológusra.
Szóval nagyon nagy felelősség tanácsot adni. Addig jó, hogy felhívja figyelmemet egy adottságomra, de én élveztem az üzleti életet is, ő meg megdumált, (én süket hagytam magam) hogy á nem élvezem én azt, nem érzem én ott jól magam.
Száz szónak is egy a vége, az asztrológia inkább művészet, mint tudomány, vagy ha tudomány, művészien kell csinálni, és nagyon nagy körültekintéssel, mert különben vak vezet világtalant, s mindketten gödörbe esnek.