semmipánik Creative Commons License 2020.08.18 0 0 2307

A gázbowden új, markolatnál bezsírozva, gyújtás jó, ellenőriztem, kipu kitakarítva igaz nem most, de azóta nem sokat ment. Megkerestem a Jikov karbit -most fürdik a benzinben- és nincs meg a súbertű lemezkéje :/, rendeltem egyet.

Ahogy utána olvasgattam, rossz szimeringgel is mennie kéne és ahogy mondod nekem is kövi tippem a henger környéke, esetleg új gyűrű, esetleg dugattyú, mivel ezek jók voltak nem cseréltem felújításkor, bár lehet kellett volna. A henger repedésbe bele sem merek gondolni.

A K60-ba : most vettem Yamaha Jog tűszelepet, annak jónak kell lennie. Érdekes, hogy a felújító készletben nagyobb úszó van, most legutóbb beszereltem.

Gázbowden : új, de hosszú, ( legjobb egy állítható gázmarkolat lenne) és valahogy a -szerintem a bowden ház akad meg az állító csavarban, terveztem is rövidebbre vágom és egy új ón-gombócot olvasztok a végére, először a régin kipróbálom, ha jó akkor még ott a motoron megcsinálom..

vagy ezzel vagy a gyertyacserével kezdek, ha nincs javulás jöhet a Jikov, ha akkor sincs javulás, leveszem a hengert és a dugattyúkat, utólsónak hagyom a benzinnel lelocsol és gyufát elővesz megoldást :)

Köszi a segítséget!

 

 

 

Előzmény: vermestibi2 (2305)