Useless Creative Commons License 1999.07.27 0 0 551
Már csak hármat kell aludni!!!!!!!!!!!! A találkozót pedig mihamarabb beszéljük meg. Én 101 polóban leszek, és valószínűleg a fekete kalapom is rajtam lesz. Szegedről nem csak én leszek ott, mert winnie 101 - el együtt fogunk menni.(kedves winnie! köszi az estét, jól éreztem magam!) Zephyr sajnos nem tud jönni.

Insight egy nagyon rendes, közvetlen srác, a múltkori klub alkalmával ismertem meg. Nyugodtan forduljatok hozzá!!! (Üdv. innen is :-)))))

Gyerekek! Szükségem lenne minden információra, ami Martin szólólemezével, a Counterfeit-tal kapcsolatos. Azt hallottam, hogy ezek nem önálló számok, csak feldolgozások. Ezt egyszerűen nem akarom elhinni.

A David Bowie vitához csak annyit szeretnék hozzátenni, mint információt, hogy Bowie Martin kedvenc énekese.

Disp! Mit írtál i a finn srácnak? Lesz akkor valamilyen buli? Attól félek, ki kell őt ábránítanod. Majd informálj minket légyszi, mire jutottál vele.
MarK! A KZS fórumomba azt írtad, hogy ő a múltjából él. Szavaidból azt vettem ki, hogy Te ezt elítéled, vagy legalábbis mint negatívumot hozod fel. Ha félreértettelek, akkor ne haragudj!! Ha viszont nem értettelek félre, akkor válaszolj nekem erre a pár kérdésre:

-A DM is a múltjából él?
-Amennyiben igen, a DM-nél is sajnálatosnak tartod ezt?

Amennyiben félreértettelek, tekintsd kérdéseimet tárgytalannak.