junkfer Creative Commons License 1999.07.27 0 0 39
André!

Kezdem az elején:
"...hiszem, hogy a tiszta lelkű és szeretettel teli embereknek, még ha nem keresztények is (ateisták, vagy más vallásúak) több kincsük van a mennyben mint bármely torzsalkodó kereszténynek."
lehetséges, mégis ha a Bibliát veszed alapul akkor, arra a részre is biztos emlékszel amikor Jézus azt mondja:
"... Ha valaki megvall engem az emberek előtt azt én is megvallom ama napon az én mennyei atyámnak...", de ez csak egy azon kijelentések közül amelyek arra céloznak, hogy Jézus az út, és az élet.
Nekem is vannak olyan ismerőseim akikről tudom, hogy (szerintem) egész életükben próbáltak Istennek szolgálni, vagy legalább is tetszeni, de az Igé-t kell alapul venni nem a saját szándékot és érzelmeket.
A másik dolog, te veled még sohasem történt olyan hogy láttál valamit ami megváltoztatta akárcsak a hozzáállásodat is valamihez, mint egy kijelentés, vagy vezetés? Magam ugyanis több testvértől hallottam ilyet személyesen, nem egy harmadik emberről volt szó! Arról nem is beszélve, hogy Iste dolga, hogy milyen úton vezeti magához az Ő népét. Ő dönti el, hogy mikor kinet mit és hogyan mutat meg!