Rastaman Creative Commons License 1999.07.26 0 0 71
Adonis: asszem a 16 eves kor tenyleg erzekenyebb: en akkor kotottem eletem legnagyobb baratsagat....
igaz, ez sokkat nem jelent, hisz csak ket eve volt, de o elkutazott, es azota is tartjuk a kapcsolatot
az az igazsag, h ezt a "16 eves erzekenyebb az ember" duamt csak kesobb vettem eszre, viszont kozben nagyon elveztem!
ja, es kosz a kepet!
:))))))))

che: lehet, h tul sokat vartam....kar! de attol meg nem mulik el ez a szar erzes....

weirdo, es trasher75: kurva jok a versek!!!! az az igazsag, h weirdoé jobban meghatott, remelem trasher ezt nem veszed rossz neven...
:))

Evie: es hova mesz jovore? mar mint egyetem, szak, stb

realdoko: nem reszletezned? engem erdekel, h min vesztek ossze, h mit kaptal apadtol, stb...
te azt mondod, h furcsa volt, no meg suru....hat nekem is furcsa volt, de a suru szot biztos nem hasznalnam a sajat esetemben...
a felkoszontes nalam is csuszott, sot, kicsit elsiettek, mert ugy volt, h csut.-on volt a szulinapom, pentek du-njottem haza, es mentem volna tovabb, ha nem lettem volna holt faradt....

BBalázs, es mindenki: nagyon idegestio, h itt allok 18 eves fejjel, es egy baratnovel, es mindenki azt karogja (mint a varju), h "ez nem egy komoly kapcsolat", v. "majd kihevered"
egyszeruen szar erzes, mar csak az is, h lehet benn nemi igazsag

RAF: a "majd ha elmultal 18"-bol en kimaradtam, szerencsere...
nekem a 22 eves noverem mar kitaposta az utat, ugyhogy ilyen nem volt

caius:NEm aDOM Fel!
:)))
az a 70 ev mulva duma teccik, tuti, h oregebb fejjel elfogom jaccani!
mellesleg mindenki azt hiszi, h ez egy sorsdonto kor, de en abszolut nem erzem annak...egyenlore...aztan majd megaltjuk

oops: a vers igen talalo, mert ha vki nem tudna, jovore elutazom, ugyhogy "elhagyom kis varosom"...
:(

Calliope: ja, a Full Monthy kiraly egy film...
most izelitot belole nem adnek, bar nem tudod, mirol maradsz le (izmos testem ugyebar)...
:))))))

na asszem a vegere ertem!
huh, ebbol mekkora tel. szamla lesz!