David Bowie menjen a nagy büdös...
Bocs.
Insight: egyet kell veled értenem abban, hogy igazán nem tudhatjuk, mi folyik a háttérben és meglehet ez így jó, mert bizony igencsak megdöbbennénk a valóságon. Az hogy Dave múltbeli drogproblémái mellett Mart keményen ivott + különböző személyeskedésekről eddig is tudtunk, a különböző összefonódásokról viszont csak sejtéseink lehetnek...
Ennek ellenére megintcsak W véleménye tükrözi jobban az enyémet. Viszont nem értem ezt a Tim Simenon ellenességet, szerintem neki (is ) köszönhetjük, hogy ilyen jó let az Ultra. Pedig én aztán imádtam(dom) Alan munkásságát a DM-on belül és a mai napig is. Nagyon észrevehető, hogy melyik DM számban "van ott" Alan. Pont emiatt aztán én egy olyan albumot vártam, mint ami a SOFAD-hoz hangulatilag közelebb áll, rockosabb beütésű, sőt azon sem lepődtem volna meg, ha Songs for Europe (Dave 98-as szólószáma egy válogatáslemezen) szerü lett volna az Ultra. Ehhez képest számomra egy hihetetlenül pozitív meglepetést okozott, jobb már nem is lehetett volna az album. Így mondhat bárki bármit, hogy milyen lett volna Alannel + hasonlók, de sajna azt kell mondjam, nekem nem hiányzik (annyira :-)), a DM és csapata megfelelően kezelte ezt a problémát (szándékosan fogalmaztam így és nem úgy, hogy "pótólta Alant"). Egy Only-t pedig még maga a "mester" sem csinálhatott volna jobbra. Szerintem.
Szóval úgy gondolom, Tim Simenon nagyon O.K., bár valószínűleg tényleg mással fognak dolgozni. Flood is O.K., sőt szerintem Steve Lyon-t sem lenne hülyeség előhúzni újra a pakliból - a Paradise Lost-tal hatalmasat alkotott. Na mindegy.
Morpet! Boldog születésnapot kívánok magunknak! :-)))))) Majd pénteken koccintunk...
Eddig örülhetsz, most jön a lab@szás :-))): mi az, hogy a DM nélkül ki sem adták volna a Recoil-t? Való igaz, hogy nem egy átlagzene (ahogy Ákos is megfogalmazta saját műveiről: "nem egynyári strandsláger"), inkább rétegzenének minősül, de szerintem az, hogy nagyon sok lappangó DM-os van, igaz a Recoil-lal kapcsolatban is. Ő pont amiatt (is) készít ilyen zenéket, mert már megteheti - ha nem ilyen múlttal rendelkezne, talán egy kicsit populárisab lenne.
Na, majd mindjárt szólok ShapeGábornak, ő is "beszéljen" (ha egyáltalán van ideje ebben a PeCsa elötti koncert-üzemmódban) mert igazából ez az ő témája.
Üdv.