morpet Creative Commons License 1999.07.23 0 0 523
Hali, rég írtam ide, és meglepetten látom, milyen kis veszekedés volt itt. De nem akarok visszakanzarodni a Shape-hez, és remélem depeche baby köztünk marad (nyaralása után is). Ez a topic nagyon király...
Andy: még a 85-ös videón látható, hogz idönként Andy is játszott egy-egy szólamot a szintijén. Talán Alan nem volt elégedett, ezért jutott késöbb kisebb szerephez a koncerteken. (Egyébként, ha Andy nem játszik semmit, Alan pedig el van foglalva a dobprogramokkal, Martin idönként vokálozik, akkor vajon miröl ment a zene a koncerteken?) Nem hiszem, hogy Andy nem csinál semmit. Alan pedig lehet, hogy kitünö zenész, de a Depeche Mode nélküle is él, a Recoil viszont nagyon periférikus zenét játszik, a DM nélkül sehol nem lenne, ki sem adták volna Alan lemezeit. (Ez így talán kicsit erös, de várom a kritikákat, hisz ezért /is/ van a topic.)
A DM jövöje? Az Ultrán kitünö számok vannak, az OWILM pedig már jól is hangzik. (Az Ultra itt-ott kicsit üres, vagy rosszul sikerült effektek vannak benne, de a legutobbi kislemez sokkal kiforrottabb.) Ebböl kiindulva van jövöje a Mode-nak, bár a koncerteken Dave hangja már elég bizonytalan.
Zephyr: örülök, hogy idetaláltál, féltem, hogy túl komplikáltan írtam meg, hogy mi is ez az egész, és hogyan találhatsz ide.
MarK: a Trend sem rossz, bár kissé más, mint a Shape.
u.i.: Bocs az ékezet-problémák miatt.