MarK Creative Commons License 1999.07.23 0 0 520
KuZo: felhívlak.
Andy: így, hogy most már 3-an vannak, nem nagyon tudom elképzelni a zenekart Andy nélkül, vagy, ha mégis úgy adódna, hogy csak Dave és Mart maradna, az már tényleg nagyon csonka DM lenne (bár úgy is fantasztikus dolgok születnének) - de nem hiszem, hogy erre sor kerül.
Szerintem így, 40 felé közelítve is komoly jövője lehet az együttesnek, minden attól függ, hogy ők mennyire lesznek motíváltak egy-egy új anyag megírására. Úgy néz ki (bár ezt igazán soha nem tudhatjuk), Dave 96 nyara óta tényleg nem nyomott semmit, remélem ez így is marad... Ne felejtsük el, hogy a legmélyebb időszakban egyszer még a klinikai halál állapotát is megjárta, onnan hozták vissza. Ezek után, úgy vélem, sokmindenről máshogy gondolkodik az ember, talán emiatt (és Jack, a fia) miatt is döntött a változtatás mellett.
A turnét nagyon okosan szervezték, nem akartak nagy felhajtást és csak annyit vállaltak, amennyi jólesett. Ettől függettlenül én már csak 1 komolyabb, Singleshez hasonló turnéban bízom még valamikor a jövőben.
Szerintem kb. az fog velük történni, mint a 60-as években a Beatlessel. Persze remélem nem olyan lesz a vége, mint 70-ben a B. esetében (feloszlás), vagy a 80-ban történtekre már gondolni sem merek (J.Lennon meggyilkolása). Csak arra gondoltam, hogy a qrva nagy siker-sztárolás-csúcs után már nem koncerteztek soha többet, hanem egyértelműen a stúdiómunkára koncentráltak és ennek köszönhetően még kiadtak néhány - ma már - klasszikusnak számító lemezt. Asszem a DM-ben is benne van még min. 1-2 album, vagy legalábbis remélem, min. ennyit még kiadnak. A fejlődésük valóban töretlen, de pont ők azok, akik mindig valami meglepetéssel rukkolnak ki. Talán valami nagyon vegyes hangulatú Only-Surrender-Insight féle anyogot várhatunk, albumonként 1-1 It's no good-dal fűszerezve? :-) Bár ki tudja, talán nem is érdemes, nem is kell találgatni.
Trend: Örülök, hogy legalább Walakinek tetszett ez is... :-)