sistergő Creative Commons License 2020.08.10 0 0 21443

Ezeket olvastam, de hol már a tavalyi hó?

Én is remélem, hogy jövőre ott leszel,

Amíg nem tudok kicsit többet edzeni, addig ki van csukva az IM. Talán még azután is. :-(

 

Idén is „csak” szurkolni mentem.

A „csak” szurkolás: Az autóm több éve elérte a nagykorúságot, (18 év) így  márciusban leadtam bontóba. Azóta mindenhova is bringával járok. Szerencsére van túra bringám, csomagok nélkül kb. 18 kiló. Szerdán estére felmálháztam. Sátor, hálózsák, polifoam, 4 napra cuccok, plusz a zeneszerszám. Kíváncsiságból a hátsókerék alá betettem a szobamérleget. 46,5-et mutatott, azaz kb. 60 lehetett az összsúly. Hajnalban felszálláskor jön a meglepi. Imbolygok vele, alig tudom megülni. Nem csoda, hátul magasan van a súlypont, plusz a sátor csak előre fért fel. A sebességgel arányos a stabilitás, így a meredekebb emelkedőkön nem sokon múlik, hogy kevés legyen a technikai tudásom. Szerencsémre valahogy mindig felértem, nem kellett leszállnom. A leutazás 250 kilométere 2 óra munkamegbeszéléssel együtt 15 órámba került.

 

Visszaútra a zeneszerszámot és kiegészítőit rábíztam a Rudy Projectes ismerősre, így hazafele már könnyebb (kb. 42-44 kg) a csomagokkal megpakolt bringa. Ami negatív dolog volt, hogy szombaton 20:30 körül ott „kellett” hagynom a futópályát, irány aludni. Vasárnap 4-kor ébresztő, 5:20-kor indulás 21:00 fele érkezés. Ez a nap kb. 270 km-re sikeredett.

 

Oda is és vissza is rengeteg fohászt (mormolok) el szeretett vezérünk értékrendjével és hobbijával kapcsolatban. Gyalázatosnak tartom, hogy ezek miatt 20-25 %-kal nehezebb bringával közlekedni. Gödrök, kátyúk, az aszfalt  felületének recézése, abnormális tájékoztatás/tájékoztatás hiánya, stb. „Magyarország én így (is) szeretlek” :-(

Ennyit a „csak” szurkolásról. Ezután könnyebb dolgom lesz, mert a strandi Csilla büfés fog adni üres hordót, így azt nem kell lecipeljem. Bízom benne, hogy jövőre neked is fog szólni a dobolásom.

Előzmény: pudingman (21441)