Zézé Creative Commons License 1999.07.22 0 0 310
1. Hat bizony az uj szlovak elnok sem birta sokaig. Mar csak arra vagyok kivancsi mit lep (remelem ki) erre a Magyar Part.

2. Kulonben a szlovak pelda jol tukrozi, hogy a nacionalizmus ill. sovinizmus a gazdasagi (viszonylagos) jolettol milyen jol kulonvalaszthato, hogy ne mondjam milyen jol mukodtethetok egyszerre. (Igaz, hogy szlovakia is sulyos gondokkal kuzd, de Romaniat meg igy is fenyevekkel megelozi). Kovetkezeskeppen Phoeniixx velemye nem allja meg a helyet.

3. Sajnos a Szlovak vonat mar elment (remelem csak egy idore). Akkor lehetett (es kellett) volna valamit kieszkozolni, amikor kulonvaltak a csehektol. Ott ugyanis ok voltak azok akik felboritottak az addig meglevo status quo-t, es igy akar a bekes hatarmodositasig is elmehettunk volna.

4. Kezdem unni, hogy Magyarorszag K.Europa balekja/menedzsere. A szomszedoknak garanciak nelkul, onzetelenul segit (tamogatja Szlovakia felvetelet a NATO-ba, Romaniaet az NATO/EU-ba, elintezi, hogy vizummentesseget kapjanak, most meg eloalltak az egesz Vajdasag autonomiajaval) mikozben a szomszedok le se sz@rjak, es ott tesznek keresztbe ahol csak tudnak. Ideje volna mar felebredni!!! 99.9% hogy forditott esetben hagynak Magyarorszagot szetrohadni, es kozben jot rohognenek a markukba.

Huh, abbahagyom mert mindjart felforr a hutovizem...