BZoltan Creative Commons License 2020.08.06 0 0 80019

A cikket Tamlyn Currin jegyzi... életemben nem láttam még. Fotó van róla a neten, de ugye egy nőről olyan fotót lehet csinálni amilyent csak akarunk. A kinézete mondjuk huszadrangú.

 

Jancis Robinson amúgy vegytiszta bértollnok. Simán ára van náluk a felületnek. A Heimannék most bevásárolták magukat oda. Gondolom exportra akarnak nyomulni és annak ágyaznak meg. 

 

A cikket magát érdekes lenne elolvasni, de ugye J.Robinson már évek óta rájött arra amire a magyar borszakírók közül még senki, hogy a minőségi tartalmat pénzért kell adni :D Így sajnos nem férek hozzá

 

Viszont Jancis Robinson is belépett azon emberek népes táborába akik kinyalhatják a seggemet... ugyanis a covid balhé első heteiben nagy lendülettel közzé tették, hogy a boros szakmában a covid idejére ingyenessé teszik a szakmabelieknek a hozzáférést... írtam is nekik levelet, hogy engem érdekelne.... még válaszra sem méltatott. Szóval J.R. is csak a fizetős nagy halak cipőjére térdel rá... szóval jó csapatot alkotnak vele a Heimannél... Jásdi felkészül.

 

Előzmény: Hepci (80015)