bagota Creative Commons License 1999.07.21 0 0 172
Kekec
Amit a meleg munkatrsadról írtál, meg a többi melegről (fiú-apa kapcsolat hiánya stb.) részben lehet igaz, mint ahogy mások említették, mivel én ismerek olyan srácokat, ahol a szülők korán elváltak. Az anya nevelte a két fiú, meg az egy lányt, és az egyik srác meleg a másik meg nem. Ugyanúgy mind a kettőnek beilleszkedési gondjai vannak, csak épp a melegnek a melegsége miatt, míg a heteronak más miatt. na ilyenkor mi van?
Én ilyen kérdésekben - mostanában - nagyritkán állok le vitatkozni, eszmét cserélni, mivel az egyetem mellett hobbi szinten sokat foglalkoztam szexológiával, meg a mássággal és megdöbbenéssel tapasztaltam pl. ilyeneket, hogy zuhanyzás. Bejön egy srác megnéz, felállneki - egyértelműen - utána meg a barátnőjét ölelegeti a folyosón. Ha meg rákérdezel, a válasz. Ő nem meleg...
Na ilyenkor mi van? Osztom a Providens nézetét a homoszexuálisok számának növekedésében. Én is olvastam egy ilyen irányú kutatásról, melynek az eredménye az volt, hogy azért növekszik a számuk, mert többen merik vállalni! Akkor meg hol az igazság?
Ezekről a kutatási eredményekről meg annyit, hogy - azt hiszem már írtam- a koleszterinről, meg az alkoholról is attól függ melyik érdekeltségbe tartozó kutatóbácsit kérdezel, attól függően válaszol a kérdésre, mivel egyértelmű kutatási eredmény nincs. Pl. bor - napi egy - két deci elfogyasztása egészséges, mivel elősegíti az emesztést, de közben meg azt hiszem a májat, meg a vesét(?) pusztítja. Akkor hol az igazság?
Szerintem ugyan ez van a melegséggel is, meg az internettel is, meg a cigánykérdéssel is. Azért mert vannak, és lehet hogy többen is közülük, akik - a neten meg a pornó - erőszakosak, gusztustalanok stb. azért vannak akik nem. Most a -mondjuk- többség(?) miatt - igaz a melegeknél szerintem ez nem igaz, mármint az hogy a többség csinálná a rossz(?) dolgokat - itéljük el a kisebbséget is? Ez nem jó dolog.
A melegség gyógyítása(?) érdekelne! Kíváncsi vagyok a módszerre!

Ui: lehet, hogy zavaros egy kicsit...?