Törölt nick Creative Commons License 2020.08.03 0 0 804

Továbbra sem írták ki a Lánchíd felújításáról szóló közbeszerzési eljárást

 

ORIGO

 

2020.08.02. 18:10

 

 

Továbbra sem írták ki a Széchenyi lánchíd felújításáról szóló beruházás közbeszerzési eljárását. Pedig korábban Tüttő Kata és Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettesek is úgy nyilatkoztak, július végéig kiírják a közbeszerzési eljárást, és 2021-ben megkezdődhetnek a felújítási munkálatok - írta a Hír TV.

 

A főpolgármester még július elején az ATV-ben beszélt arról, hogy gyakorlatilag már kész van az új tender a Lánchíd felújítására és hamarosan kiírhatják a közbeszerzési eljárást.

 

Végül július 24-én közölte a Budapesti Közlekedési Központ, hogy indulhat a közbeszerzés, ugyanis az Igazgatóság jóváhagyta a Széchenyi lánchíd felújításának kivitelezési munkáira kiírt feltételes közbeszerzési eljárás elindítását. Azt is hozzátették: az eljárás kiírása napokon belül megjelenik.

 

Nemcsak Tüttő Kata, de Gy. Németh Erzsébet is azt hangoztatta, hogy a közbeszerzési eljárást júliusban kiírják, a felújítás pedig hamarosan elindulhat

.

Csakhogy a főváros vezetése által beharangozottakkal ellentétben a Közbeszerzési Hatóság honlapján továbbra sem jelent meg a Széchenyi lánchíd felújításáról szóló közbeszerzési értesítő.