Astrojan Creative Commons License 2020.08.03 0 0 1565

Ha azonban univerzális szinten megmaradó mennyiség az energia, az minden anyagformációban, átalakulásban résztvevő. A graviton, akkor valóban őselem, ha a létező legkisebb adagja az energiának.

A yin yang fotonmodell - tórusz anyagfelépítés modell erről szól. Graviton hajtja a kocsit (a fotont, az elektront, a protont, működteti az összes részecskét) és ezáltal részt vesz az anyagi világ felépítésében. Igen, a graviton az elemi energiarészecske, ezért kvantum. Örökmozgó és örökké létező, végtelen mennyiségű de nem végtelen sűrűségű, nem keletkezik és nem pusztul el. Szokatlan tulajdonságok, de elemi részecske szinten nem is várhatunk mást. Makroszkopikus tulajdonságok alapján nem vagy csak erőteljes korlátozásokkal következtethetünk az elemi részecskék tulajdonságaira.

A másik összetevő, az elektromos töltésrészecske energiakvantum szintén végtelen mennyiségű de nem homogén eloszlású, az Univerzumokban koncentrálódik. Ezen belül a galaxi sokban, a csillagokban, bolygókban, fekete lyukakban amelyek természetesen ugyanolyan csillagászati objektumok mint pl egy neutroncsillag, csak annál sűrűbb kristályelrendezéssel. Nincs ott semmiféle szingularitás.

 

A modell értelmezi a foton kettős természetét és összekapcsolja a gravitációt és annak működését az anyagi világ felépítésével.

 

Ez bigott relativisták szemében meglehetős nagy bűn. Tiszta középkor.

Előzmény: szőrinszálán (1562)