Remélemilyennicknincs Creative Commons License 2020.08.02 -1 1 72326

Egy hónapja egyik oldalt sem tudom betölteni, jön az a képernyő, amit mutattam.

 

Az hogy az ember ide meg a Facéra írja ki - nem én voltam, nem követem az oldalad - annak lehet egy olyan oka, hogy soha sehol név elérhetőség nincs világosan kommunikálva. 

 

És nézd meg, felvetem a problémát és mi a reakciód, visszatámadva lecseszel, hogy miért nem ezt meg azt csináltam. Érted.  És akkor menjünk vissza oda, hogy mit is írtam be előbb - hogy hogyan juthat oda el valaki, hogy inkább kussol, nem szól már semmiért, még azért sem, amiért jó lenne. Lehet, hogy a dolgok között van valami összefüggés? 

 

 

"'És öt év múltán igencsak szegényes a felhozatal, ha még mindig csak egy átállt közreműködő kimenetét lehet ajánlani a számukra, a külföldről származó lehetőségek mellett.'

 

Ezzel én maximálisan egyetértek. "

 

De mivel is?

 

És ezután jössz a szakmai szöveggel. Nézd én pont arra akarlak rávilágítani, hogy felhasználóként 1. lehet, hogy fogalmam sincs, ki vagy te és ki az a HeyJoe és hogy kapcsolódik Annyi Baj Legyenhez, tudom, hogy ez főbenjáró bűn, de tegyük fel, hogy ez a helyzet. Gondolod lehet ez is egy kérdés, hogy kékezve ki milyen nem MTSZ oldalról szerzi be az infókat és mennyire ismeri az oldal szerkesztőjét, hogy kihez kell fordulni probléma esetén. 2. felhasználóként én egy nap eldöntöm, hogy szeretnék túrázni, ehhez megpróbálok térképet keresni, mint a lenti példa mutatja a többség eleve előbb telefonhoz nyúl és onnan tölt applikációt, nem megy OSM egyből felé. 

 

Az Alnibell-es kritikát megint kizárom. Nincs közöm hozzá. Lent konkrétan megírtam neki, hogy azzal, amit csinál ember még nem nyert meg semmit. Soha. Sehol. A tapasztalataim szerint. Szerintem ebből le lehet szűrni az álláspontot és le lehet vonni a következtetést.

 

Mindazonáltal köszönöm a beírást.

Előzmény: annyi baj legyen (72316)