Remélemilyennicknincs Creative Commons License 2020.08.02 -2 0 72314

Most láttam a beírásod.

 

Alnibell teljes munkásságát áttekintve azért khm. minimum árnyaltabbá fog válni a kép.

Tudod ez az a fajta személyeskedés, ami engem, mint usert egyáltalán nem érdekel, sőt, ha ezt látom, akkor kétszer is meggondolom, hogy csatlakozzak-e valami túraszervezethez, mert úgy látszik a tagok egymást mocskolják. Még ha van is igazságtartama, amit nem tudhatok, nem tartozik a tárgyhoz, a közösségnek nincs köze hozzá. 

 

OSM térképet asztali gépen is céslzerűbb OSM France stílussal használni, ha a megjelenítésben problémáid vannak a default Mapnik stílussal. (ÍEgy próbát megér...).

Ezt  segítséget nagyon köszönöm! Meg fogom próbálni. Azonban érted, ha nem írom be, ha csak felhasználóként keresek, rá fogok jönni erre? HEV-nek javasoltam, illetve kérdeztem, hogy az MTSZ oldalán van-e olyan információ, hogy a túrázóknak milyen alkalmazásokat ajánlotok, melyik milyen gépre jó, mi az előnye, hátránya, mire lehet használni? Mert akkor egy csomó tévút elkerülhető sztem.

 

Mobilon viszont egyértelműen antipattern böngészővel használni - javaslom az OSMAnd alkalmazást,

Van egy fogász tanítványom, kiválóan beszél angolul, vele csak azt kell tanulnom - és ez rohadtul nehéz -  hogy ne a szakmai kifejezéseket használja akkor, amikor a beteggel beszél, hogy ne a foramen apicale jöjjön ki a száján a gyökércsúcs helyett, sőt, ha lehet a gyökércsúcs se legyen benne a tájékoztató szövegében, mert a paci nem érti. Nem tudom, mit értesz antipattern alatt. Ez a gond látod, hogy ti térképészek vagytok, beszéltek egy szakmai nyelvet és kivülállónak ez sok. Tudom, szar, fos degenerált user. A leírtakból azt értettem meg, hogy az OSMAnd kis tárhelyet igényel és offline is működik, a többit fel sem fogtam. Ez a véres igazság. Ez nem a te hibád, ez nem az én hibám ez az, hogy más nyelvi regiszterben beszélünk és itt jön be az, hogy ha a közzel kommunikál az ember, akkor jobb a köznyelvi regisztert használni - csak hogy én is jöjjek a saját szakmám szaknyelvével. :)

 

 

A TuHU egyébként attól, hogy a térképi adatbázisának valamennyi szerzői- és felhasználási joga nem kizárólagosna egy egyesületé, hanem az ODbL-re váltás miatt bárki számára szabadon felhasználható az abban lévő információ nem lett kicsinálva, attól még nyugodtan élhet (és él is) - a problémák messzire vezetnek, és itt teljesen  off, de azon pl. érdemes elgondolkodni, hogy egy új adatközlő (térképet javítani/térképezni vágyó felhasználó) számára melyik (OSM vagy TuHu) irány belépési küszöbje ugorható meg könnyebben, melyik ad kényelmesebb, rugalmasabb szerkesztési lehetőséget?

 


Ezt úgy ahogy van, nem tudom értelmezni. Ki mit állítgat? Milyen adatközlő? Ez most már GDPR? Iránybelépési küszöb? Bevállalva, hogy ismét magamra húzom a szar fos degenerált túrista jelzőt bevallom, nem értem, mit írsz. Nekem annyi elég, hogy figyelj, a tuhu most szerkesztési problémák miatt nem elérhető, már dolgozunk a problémán megnézzük, melyik lenne jobb a túrázóknak. Ezzel együtt köszönöm a válaszod!

 

Romanes Eunt Domus ?!  

 

Kérlek, ne vedd a fenti egyik sort sem támadásnak, csak egy nyugodt hangon elóadott véleménynek. Nem rólad van szó, hanem egy jelenségről írok. Mint egy szar fos  stb .

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: _ZE (72308)