tacsa Creative Commons License 1999.07.20 0 0 1520
Helló mindenkinek! Remélem, hóember barátunk vidító szavai nyomán a kedvünk jobb mint tegnap.
Sorjában:
* legov-nak: ez itten most egy olyan világ, melyben a piacgazdaság körülményei kell érvényesüljenek, bár nem azonnal. Azaz, aki ilyen tetű munkát végez, fel kell kopjon azt álla. Ez persze nem csak az építő iparban van így, meg ügyeskedők sem csak itt vannak. Azért fontos a hacsekkal többször megerősített módon a referenciák beszerzése megrendelés előtt, mert azok alapján a "hullócsempés" vállalkozók azért kellő óvatossággal és némi szakértleemmel kiszűrhetők.
* bd-nek: talán ha hacsekot meg engem kerékbe törtök, az jelenti a téma megfelelő darabolását.-))))
* méhecskének: rajz megjött stop! délután megnézem stop! kérdezni is fogok stop! ( lehet hogy itt ). Türelem!
* kukaca-nak: a homnlokzatok megváltoztatása engedély köteles, szóval szerintem az a jobb megoldás, ha szerzel engedélyt, akkor senki nem köthet beléd. Egyébként a legegyszerűbb bemenni egy fényképpel a mai állapotról az illetékes építési előadóhoz, és tanácsát kérni a teendőkről.
* hóember: tudtam, hogy Benned bízhatunk, köszi a vidítást. Már csak juci hiányzik, lehet ölre ment a melegben a vízszerelőkkel. OFF: paraméterek múlt hét végén : 1,4 kg, 27 cm ülőmagasság ( vannak lábai is ! ), pontosabban 27-i ultrahangot követően, mama is jól van, tegnap kinyalta a kocsimat magától , szóval egy tündér ON.
* Hacsek: a tasztaltárssal milyen nyelven beszéltél, netán egy közép-keleti nyelven ???-))))

További kellemes lébenfővést mindenkinek!

Tacsa