Astrojan Creative Commons License 2020.07.30 0 0 1486

Kösz a kérdést, pontosítok, szerintem a foton, mint 4 energiakvantumból felépülő részecske akár lehetne az anyagi világ alapja, de az elemi részecskék nem belőle keletkeznek, hanem a fotont elemi részecskék építik fel. Az összes többi anyagformát is ez a 2 elemi részecske építi fel vagy alkotja. Az elemi részecskék nem keletkeznek és nem vesznek el, az anyag örök és végtelen mennyiségű, ahol a 2 elemi részecske jelenti az anyagot.

Továbbá ezekből sűrűsödik össze az anyag „master fekete lyukká”, amit a gravitációs sugárzás nyom össze, majd ugyanez a sugárzás szórja szét. Ez pontos.

A kérdésed viszont értelmetlen, mert van a fény és az halad. Halad a vákuumban ahol kevés a barionos anyag, viszont a vákuumot kitölti a gravitációs sugárzás. Mivel a fény a gravitonpárok által cipelt elektromos töltéspár, ezért ilyen értelemben van kapcsolata a gravitonsugárzással, de nem gondolom, hogy ez valamiféle közegként szolgálna a fény terjedéséhez. Különbenis a gravitonpárok sebessége 1 Mc, de ha a gravitonpár töltéseket köt meg akkor fénysebességre lassul, mert maga lesz a fény.

Tehát a fény nem térben és időben terjed hanem csak van és mozog. A tér és idő fogalmakat mi, emberek ragasztjuk hozzá. A fotont nem érdekli hol van és mennyi ideig ment már eddig, ő csak megy ész nélkül mint a bolond egészen addig amíg meg nem botlik valamiben.

Netán a saját közegében, ami az energiakvantumok végtelen halmaza? Igen, ez mondható az előbbiek figyelembe vételével. Örülök, hogy ilyen egész jól lejöttek a dolgok.

Előzmény: szőrinszálán (1484)