Astrojan Creative Commons License 2020.07.30 0 0 1483

tulajdonságok nem valami létező entitások, mert az nem anyag. A létező anyagnak lehetnek tulajdonságai akármit is mond a H.Károly, nem tudom ki az.

Ezen az sem változtat ha a tulajdonságokat másképpen hívod, mert állapothatározók sincsenek, csak az anyag ami létezik, az állapothatározókat mi rendeljük hozzá. Törvények sem léteznek, azokat is mi találjuk ki. Az anyagot és annak mozgását megfigyeljük és törvényszerűségeket állapítunk meg. Mi állapítjuk meg ezeket. Nem felfedezzük, hanem megállapítjuk, levonjuk a tanulságokat, esetleg matematikai formulákba foglaljuk. De a természet nem használja ezeket az egyenleteket, az ún törvények csak minket segítenek az eligazodásban, a természet nem számolgatja ki merre repüljön a Jupiter.

1482, ezen pontosítanék, mert nekem csak 2 elemi részecském van és mindkettőnek van tükörképi alakja ami nem forgatható be a másikba. Így vannak négyen. Mind a 4 benne van a fotonban amely nem tórusz. A foton nem tórusz. A foton DNS-hez hasonlítható egyenesvonalú pályán mozog időtlen időkig amíg valamiben el nem akad. Tömegek közelében a pálya a tömeg felé hajlik ami természetes, hiszen a puskagolyó pálya is így hajlik.

A jobbos és balos tórusz viszont pontos, az egyik mínusz spínű a másik + jelű, az ábrán az R alakot jelöltem mínusszal:

https://astrojan.eu5.org/images/epsp.jpg

 

 

A foton is cirkulárisan poláros és értelemszerűen van jobbos és balos foton.

 

Dénes, ez egy anyagmodell amit én találtam ki. Ez a modell a szerkezetéből következően értelmezi a foton, az elektron és a proton működését.

 

Te például tudod hogy a fenébe lehet ezeknek a részecskéknek spinje?

Hogyan lehet egyforma az elektron és a proton spinje amikor (szerintetek) tök más a felépítésük.

Hogyan lehet az elemi részecskének vélt elektron töltése egy egész, amikor az elemi töltés szerintetek 1/3?

Hogyan lehet egy elemi töltés 1/3?

Mitől cirkulárisan poláros a foton?

Hogyan lehetséges hogy a fotonból egyszercsak előugrik egy elektron és egy pozitron? etc.

Előzmény: Törölt nick (1481)