MarK Creative Commons License 1999.07.26 0 0 77
Jajjaj!
Hát nem volt még elég?! :-)
Az egy dolog, hogy egy véleményt lehetne finomabban is fogalmazni, de akkor is erről az egészről csak az "ízlések és pofonok" jut eszembe...
Kinek mi tetszik.
Szerintem pl. a Szörényi-Bródy szerzőpáros annak idején valóban egyedi és örökzöld dallamokat alkotot, nem véletlenül voltak a csúcson az akkori kortársakkal (LGT, Omega) együtt. Mondom ezt annak ellenére, hogy viszont az István király személy szerint nekem sem tetszik annyira (1-2 daltól eltekintve), mint Sz.-B. többi munkássága. A "zenészmaffia", ha így szó szerint nem is létezik, sejtem, hogy mire gondol Pancho és e tekintetben egyetértek vele. Pl. egy LGT még "elment" a 70-es években (mint fentebb utaltam is rá), de amit most művelnek, az katasztrófális. Méghogy a múltból nem lehet megélni... Useless szemszögével gondolkodva viszont azon gondolkodom, hogy végül is miért baj, ha a múltból élnek? Éljenek, engem nem édekel...
Mondom, sokmindenben igazat adok Uselessnek, de szerintem teljesen feleslegesek az olyan mondatok, hogy pl. "Részvétet nyílvánítok, hogy milyen szegényes zenei világa lehet egy olyan embernek, aki a legnagyszerűbb magyar rock opera szerzőit hallgathatatlannak nevezi." A különbség: neked a legnagyszerűbb, neki nem az... Ennyi.
Vagy: "Azért az még is csak nevetséges, hogy egy olyan ember alkosson véleményt a magyar kultúráról, aki a tehno fórum éllovasa." Azért mert a tecnho fórum éllovasa, attól még joga van véleményt alkotni (gondolom a PTK szerint is :-)). Mondom ezt én, aki hihetetlenül utálja ezt a mai house feelinget (pontosabban inkább azokat, akik ezt is csak divatból kedvelik).
Na mindegy, Useless, remélem azért majd "élőben" szintén megtudjuk vitatni - többek között - ezeket a dolgokat is pénteken a DM Klubban :-). Jöttök a PeCsába a Zephyrrel?