Zsófia23 Creative Commons License 2020.07.28 0 0 28541

Köszönöm a tippet snim, és a fagyizó ajánlást pedig neked ShadowSisi! 😄 Biztos sort kerítek rá valamikor, csak az augusztosom kicsit zsufi.

 

Viszont eszembe jutott "pár" kérdés:

1. Hol van kiállítva (ha egyátalán ki van) Sisinek az a fekete ruhája amit a halálakor viselt? Mármint az eredetire gondolok, mert a Nemzeti M.-ban van egy felső rész, de az gondolom csak másolat....

2. Mit "tudunk" Richardról, Erzsébet gyerekkori "szerelméről"? Mármint valami olyasmit olvastam, hogy Sisi verseket írogatott róla(?), a képét őrizgette, meg hogy Sisi szülei úgymond megszabadultak a férfitól, mert nem nézték jó szemmel a dolgot. De mást nem lehet tudni róla? Mármint hogy hogy került a képbe, vagy hogy ezt a szerelmet viszonozta Richárd, vagy ez csak ilyen rajongás volt Sisi részéről, és a férfi nem is tudott róla? ... stb.

3. Más gyermekkori szerelme nem volt Sisinek?

4. Egyszer valahol hallottam Sisi egyik fésűjéről, aminek a nyelébe elméletileg belekarcolta a nevét. Erről ti már hallotattok? 

5. Milyen ember is volt valójában Ferenc József? Mert úgymond én már nem tudok kiigazodni, annyi mindent olvastam róla... Valahol azt írják hogy nyugodt, precíz, pontos, egyszerű, kiszámítható, rendmániás, munkamániás, udvarias, és buta, máshol pedig hogy ravasz mint a róka, nyugtalan, lobbanékony, humoros, cselszövő, kegyetlen, rideg, és mindenkit "eltesz láb alól" aki nem fér bele a terveibe... Belefér egyszerre ennyi egymásnak akár ellentmondó tulajdonság egy személybe?