giornalista Creative Commons License 2020.07.26 0 0 136488

"Hát igen, a döntő nap elérése sikerült, az részletkérdés útközben lehetett volna máshogy használni a keretet január óta. Annyit kötözködnék, mivel a cél saját kézben lenni a BL indulásnak sikerült akkor így vagy úgy Solskjaer jól használta a csapatot az elmúlt hónapokban. Nem a korábbi hetek meccsein fog múlni a mai szerintem. Januárban mindenki aláírta volna a mai helyzetet."

azért ehhez szerintem nem árt hozzátenni, hogy a szezon előtt viszont nem biztos, hogy szívesen aláírtuk volna ezt a helyzetet. nem január, meg ősz, meg tavasz, meg post-covid van, hanem egy szezon.

Solskjaer feladata az volt tavaly és az idén is, hogy vigye BL-be a csapatot. ha ez kettőből kétszer nem sikerül, akkor azért bólogathatunk bármennyire a január óta eltelt időszak eredményeire, mégis kudarcba fulladna az első két szezonja.

éppen ezért ma nincs mese, meg kell oldani. ott volt 37 meccs, hogy ez a meccs ne osszon vagy szorozzon. és bár tényleg szép a tavaszi menetelés (sőt, ugye az egész 2020-as év egész pofás), ez kevés vigasz lesz akkor, ha ismét nem sikerül az a kurva BL-indulás. 

még mielőtt, ezzel nem azt akarom mondani, hogy ha ma kikapunk, akkor ki kell rúgni Solskjaer-t (nekem most teljesen indifferens, igazából maradhat is, mert valami megmozdult, de ha leváltják /úgysem/, akkor sem esnék hanyatt), vagy hasonlók: egyszerűen szerintem az, hogy az utolsó fordulóra legyen a saját kezünkben a sorsunk, nem az, amit az 1. forduló előtt aláírtunk volna. ebbe az utolsó fordulós saját kezes szituba Woodward és Solskjaer kormányozták a csapatot, amikor elfuserálták a nyári átigazolási időszakot, és a már tavaly is elég harmatos támadószekciót egy darab James-szel erősítették meg, akiről ma már azért látjuk, hogy miért játszott ott, ahol, és miért került annyiba, amennyibe, hiába volt körülötte a hype. 

úgyhogy ma ezeket el kell picsázni, kész. ez a csapat kötelessége, ez Solskjaer kötelessége, és ha nem sikerül, és nem jön össze a BL, akkor nem lehet mentség, hogy az őszi meccseken ment el. a tavaszi meccseken is múlt volna a két béna döntetlen és a mai (esetleges) vereség is mérce.

úgyhogy ma egy kurva nagyot kell focizni, szurkolni, és remélhetőleg a meccs után nem kell elkezdeni firtatni Solskjaer béna game planjét az FA-kupa-meccseken, mert nem lesz miről beszélni, és vagy a 3., vagy a 4. helyet elérjük! bármi más egyszerűen elfogadhatatlan lesz!

Előzmény: Törölt nick (136484)