szaszg+++ Creative Commons License 2020.07.26 0 0 6519

Hiába is, együgyü hülyékkel nem lehet tárgyalni. Én ezt "te azért mértél ezreléknyi különbséget a különböző anyagok szabadesései között, mert te valahogy leárnyékoltad azt az elektromos kölcsönhatást," sohasem állítottam.

 

Én mindig azt állítottam, hogy a nehézségi gyorsulás egyetemessége azért volt egy érvénytelen feltevése Galileinek, mert a súlyos és a tehetetlen tömeg több ezrelékkel különözik és a különbség összetétel függö. Megboszulta magát, hogy a fizika 400 év alatt elmulasztott ezt kimérni. Az is megbosszulta magát, hogy a fizika nem probálta megmagyarázni a gravitációt is az atomisztikus fizikán belül. 

 

Itt a brémei ejtökísérletem részleges kiértékelése, ami ki is mutatta, hogy szabadesés NEM egyetemes.

 

https://atomsz.com/book/6-section-dropexperiment-with-licpb-compared-to-al/

 

Mellesleg, Eötvös nem végzett ejtökísérleteket. Neki, vagy azoknak, akik elhiszik, kell kimutatni, miért is lehet torziós ingával a testek kétfajta tömege eltérését kimérni, ha lenne ilyen! Einstein sem végzett semmilyen féle kísérleteket (gondolatkísérleteken kivül), mik megalapozták volna az áltrelt. Einsteinnek (és senki másnak, rajtam kivül) nem is volt olyan elmélete, amiböl ki lehetett volna számolni a testek kétfajta tömegét. A fizika nem is tudta meg 400 év alatt, mi is az a tömeg és hogyan függ össze a gravitációval.

 

Ha valaki megint jönne, hogy egy mérés nem mérés, annak is megadtam ezerszer a választ.

Különben is mindenki megismételheti az ejtökísérletet.

 

Én lezárom az UFF további tárgyalását. Részemröl minden el lett mondva.

 

 

 

 

Előzmény: construct (6517)