Pallos2 Creative Commons License 2020.07.21 -3 3 4604

Úgy látom, hogy gyakrabban kellene néznem ezt a fallosz oldalt. Nálad igen nagy problémák lehetnek, lidérces szellemvilágban élsz. Nem tudom, hogy mi bajod van azzal az emberrel, aki téged soha nem bántott. Vagy mégis? Valóban nem érzed gusztustalan dolognak, hogy egy Tápiószeléért sokat tevő embert "betegnek" nevezed,

Miért lenne az baj, ha valóban sajnálná a választási kudarcot? Hiszen az elmúlt 30 évben egyedül az általa vezetett testület tett le kézzelfogható eredményeket. Mindenki más csak a szavazók hülyítésével lavírozott hosszabb-rövidebb ideig. Így van ez a pártfogoltad esetében is!  „Lakosság többsége”! No ne! a választáson résztvevők 32%-a. De kik is alkotják ezt a 32%-ot?

Gugás banda 80 fő),  Bódi famillia (120 fő) , oláh cigány hitgyülekezet a Lehel útról 80 fő)  igen, igen ezek az emberek közismerten a szívük mélyén hordozzák Tápiószele sorsát (jelenét és jövőjét). Igen ők azok akik  értelmes javaslataikkal segíteni fogják Dobos polgármester felelősségteljes munkáját! Vagy mégsem?

Apropó! A Türk Mariann féle családi házban (15 millió)  mi alapján költözhetett az egyik Gugás hat gyerekével?

Csak nem villámcsapás érte a házukat? Ja, nem is volt házuk, csak hat gyerekük.

Akkor már csak azt kérdezem, hogy a jegyző által vezetett lakásigénylők listáján hányadik helyen szerepelt a Gugás család? Ja nem is volt rajta. Akkor ez törvénysértés, hiszen jogellenesen előnybe kerültek azokkal szemben, akik már 10 éve vártak a sorukra.

Mit szól ehhez Dr. Papp Gábor képviselő úr? Ezt a 15 milliós házat az önkormányzat végleg elvesztette, hiszen onnét jogilag soha nem tudják kiköltöztetni ezt a nemes családot. Az viszont már csak halkan kérdem meg, hogy miből fogják fizetni a havi 40-50 ezer forint lakbért, amikor a „családfő” életében soha nem dolgozott?

Mit olvasok a Híradóban? Egy másik MAKÁKÓ-nak fürdőszobát épített az önkormányzat.

És a több százezerre rúgó bérleti díjjal mi a helyzet?

Tehát Fallosz, Fallosz szépen vagyunk! Valóban büszkék lehettek a szavazótáborotokra.

A korábbi kérdéseim változatlanul válaszra várnak.

Káta Ép. Szöv. Kft pályázat nélkül hogyan került a Bölcsőde kivitelezői közé?

A Bölcsőde eredeti 110 milliós kivitelezési összege napjainkra mennyivel növekedett meg?

Azt hiszem, Tápiószele polgárai igazán megérdemlik a korrekt választ és ne Majorosozzál és ne savanyú a szőlőzzél!

 

Előzmény: Törölt nick (4591)