PéZsé
1999.07.21
|
|
0 0
114
|
Helló! Én is e szent falak közé jártam.8o-84-ig.Bé osztály, tagozat. Bátorfiné matek,de az órái inkább a Mócika történetekről szóltak, az én nagy szerencsémre! Podoskiné magyar , ha a ruhatárát néztem mindíg a papagáj jutott az eszembe."Különleges"magyar órákat tartott.Grósz Gyöngyi rettegett fizika órái és az ő kis fekete notesze.Az élet fintora, kicsiny fiacskája rendszeresen bukdácsol fizikából, szerinte reménytelen eset.Ezt az édes történetet ő maga mesélte a szeptemberi KÖLCSEYS bulin, amit a suli 1oo éves fennállása alkalmából rendeztek és minden elérhető régi diákot meghívtak.Laky Ilona híres hirhedt topográfiái. A térkép leglehetetlenebb helyeit kellett volna megtalálnia annak a szerencsétlennek akit 5 perccel csöngetés előtt kiszólított.Sztrés Erzsébet orosz, nála simán el lehetett felejteni oroszul,nekem sikerült is.Darabos Zs. francia csak a fiúkat szerette a lányok meg retteghettek, hogy na ma milyen cipővel kelt fel. Mindent összevetve csodálatos 4 év volt! Sziasztok:PéZsé.
b |
|