Istenkeres Creative Commons License 2020.07.14 0 0 323

"Jézus sorsa minden volt, csak nem elbukás, a lehető legtökéletesebben elvégzett elhívás."

 

 

A Jakab-féle protoevangéliumban olvashatunk arról, hogy amikor Mária 3 éves lett, elvitték a jeruzsálemi Templomba, ahol Zakariás pap az alábbi szavakkal fogadta:

 

 

"Az Úristen naggyá tette nevedet a Föld minden nemzedéke között: az utolsó napokban nyilvánvalóvá teszi benned az Úristen, Izrael fiainak megváltását."
(32-33. old. -saját fordítás)

 

 

Az idézetből logikusan következik, hogy Jézus előre betervezett születésével és 33. életévében majdan bekövetkezendő keresztre feszíttetésével maga Zakariás főpap is tisztában volt már Jézus születése előtt ~11 évvel. Zakariás készítette fel Máriát 9 éven keresztül arra a jeruzsálemi Templomban, hogy életet adjon i.e. 8.02.10-én annak a Názáreti Jézusnak, akit a Szanhedrin követelésére (Máté 26,3-4; 27,1; Márk 14,1; 15,1; Lukács 22,2; 23,1; János 11,45-53; 18,14) hibátlan "páskabárány" (Korinthusiakhoz írt első levél 5,7; Péter I. 1,19) gyanánt feszítsenek keresztre véresáldozatul JHVH-nak i.e. 25. április 1-én, a Peszách ünnep előkészületi napján egy erre alkalmas égi konstelláció égisze alatt. Páltól tudjuk, hogy:

 

 

"az első szövetség sem léphetett életbe vér nélkül" (Zsidókhoz írt levél 9,18); "törvény szerint majdnem mindent vérrel tisztítanak meg, a vér kiontása nélkül nincs bűnbocsánat" (Zsidókhoz írt levél 9,22); "Szükség volt, hogy a mennyei dolgok képmásait ezekkel tisztítsák meg," (Zsidókhoz írt levél 9,23); "Így tehát új szövetség közbenjárója lett Krisztus, mert meghalt az első szövetség alatt elkövetett bűnök váltságáért, hogy az elhívottak elnyerjék az örökkévaló örökség ígéretét." (Zsidókhoz írt levél 9,15)

 

 

Jézus élete egy kozmikus misztérium keretében zajlott le, ugyanis i.e. 8.02.10-én kellett megszülessen a tervek szerint a Schemhamphoras kozmikus forrásait felépítő égitestek együttállásakor, ami számára az ősi asztrológia szabályainak értelmében a "bűntelenséget" kölcsönözte, majd ~33 év elteltével egy olyan kozmikus T-kereszt létrejöttekor kellett kínhalált haljon, amit a Schemhamphoras kozmikus forrásait felépítő égitestek alkottak, és amit a negatív hatású Neptunusz és Plútó egy szabályos keresztté egészített ki:

 

 

Jézus keresztje

 

 

 

 

Előzmény: mókusmiklós (322)