spoter Creative Commons License 2020.07.12 0 0 29501

Tavaly béreltem egy autót a reptéren Athénban, Citroen C1, 11 napra 51e Ft volt.

Szükség volt hozzá egy credit kártyára (debit nem játszik).

5 perc alatt megtörtént az átadás, viszont depozit ami ha jól emlékszem 900 euró volt és az autó leadása után max. 2 nappal későbbre ígérték, csak 30 nappal később került feloldásra...

A használat során kiderült hogy volt egy sz@rul javított defekt ami elkezdet ereszteni. Jeleztem a call centerüknek ahol azt mondták ki kell fizetnem a teljes gumi árát:), mondtam, hogy én így vettem át...

A leadás napján egy gumissal az út szélén 15 euróért megcsináltattam és amikor visszavittem elmondtam a történetet a hapsinak aki átvette. 

Azt mondta. ezt most meg sem hallja mert ki kell fizetnem a gumi új árát 150 eurót!!! Akkor vett vissza amikor megmutattam a gumisnál készült fotókat az eredeti gányolt javításról...

Szóval oda kell figyelni minden karcra, horpadásra...

A cég neve Surprice volt.

Korábban Krétán béreltem autókat, csak úgy spontán bementem az útszéli irodákba és ahol a legjobb ajánlatot adták onnan béreltem.

Emlékszem egy A4 -es papíron levezetett vad számolás után, ahol horribilis összegekről indultunk jött ki a valódi eredmény:))