cinyoka
2020.07.12
|
|
0 0
63238
|
Üdv mindenkinek!
Kb két hete használok szűrőgolyót (a sok negatív tapasztalat ellenére) és amint a képeken látható, tökéletesen tiszta a víz. Eddig kétszer porszívóztam az alját (nem takartuk le párszor éjszakára amikor nagy volt a szél) ezen kívül a szokásos ph klór stb beállítása után csak kombi tablettát használok amit a szkimmerbe teszek. Én eddig maximálisan elégedtt vagyok a golyókkal! Ráadásul, mivel már nem homok van a szűrőben a csodazsák sem kell (azt tavaly végig használnom kellett a szűrőből visszakerülő aőró homokszemek miatt) ha érdekel valakit 3000Ft+postakötségért eladom (csatlakozó idom is van hozzá!)
Nos, íme a képek (Intex 305x76):

Hátha segítség valakinek: mivel ehhez a medencéhez nem volt "fali átvezető szett" próbáltam rendelni a neten, de mindenhol kifogytak, így az OBI-ban kapható 25-ös müanyag (bergmann csőhöz való) csőtoldót összekötöttem sima 32-es lefolyócsővel, pont cuppanósan belemegy (de azért meg is ragasztottam :D ) és voila...remek átvezetőt készítettem kb 1000Ft-ból, ja a befolyó részre 45 fokos könyököt tettem így még egy kicsit megforgatja a medence vizét is |
|