e30nick Creative Commons License 2020.07.11 0 0 29341

Full fapad. Van olyan opcio, hogy "aircraft type seats". Olyat kertem, de nem olyat adott a csoka. Mondta, hogy no problem, bizzak benne. :D Siman fel lehetett menni azokhoz a szekekhez es marhara nem aircraft type. Egy muanyag szar, csak van fejtamlaja. Nem dontheto, meg semmi. +60eur lett volna amugy harmunknak, meg jo, hogy nem fizettuk ki. :D A gyerek 4 ilyenen elfekudt keresztbe, parom valahogy belehajtogatta magat a fal mellett egybe, en meg felmentem a fedelzetre es kifekudtem egy padra, ott aludtam. Teljesen jo volt egy ejszakara, de azt azert nem mondom, hogy jol kipihentuk magunkat. 2 felnott + 1 gyerek volt ~200 euro. Igazabol ha van polifoamod, akkor leterited a foldon, magadra huzol egy lepedot es teljesen jol tudsz aludni. Kb mindenki ezt csinalja.

Facebookon irta valaki, hogy Velencebol is megy Igoumenitsaba 26 ora alatt. Fejentent kb 100eur + az auto. Erdemes lehet elgondolkodni rajta, mert ha lemesz Bari-ig konnyen lehet, hogy a kulonbozetet kifizeted palyadijra (eszmeletlenul rohadt draga az olaszoknal) meg benzinre (eszmeletlenul rohadt draga az olaszoknal, plane, ha nem az onkiszolgalos kutfejhez allsz, mert akkor +30 cent literenkent!)

Előzmény: muresz (29289)