Paleokrites Creative Commons License 2020.07.11 0 0 295

nagyobb hazugsága is van a keresztény hittételezőknek!

 

Persze egy ószövetségi írásból kiollózott szövegből akár márványlépcsőt is lehet építeni, persze elmefestészetileg, a mennybe, a negyedik, ötödik, 10 000 ezredik dimenzionált keresztények teremtményisteneihez, az isteni trónushoz......!

 

Nem szűz volt odaírva, hanem;  FIATAL NŐ!!!!!

 

Miért hazudoztok????????????

 

 

 

Károli Gáspár » Ézsaiás próféta könyve » 8. fejezet "

 

1 És monda nékem az Úr: Végy magadnak egy nagy táblát, és írd fel reá közönséges betűkkel: siess zsákmányra és gyorsan prédára;

2

És én hív tanúkul választom magamnak Úriást, a papot és Zakariást, Jeberekiás fiát.

3

És bementem a prófétaasszonyhoz, aki fogant, és szült fiat; és mondá az Úr nékem: Nevezd nevét: siess zsákmányra és gyorsan prédára.

4

Mert mielőtt e gyermek ezt ki tudja mondani: apám és anyám, Damaskus gazdagságát és Samaria prédáját Assiria királyának szolgája elviszi.

5

Ismét szólott az Úr hozzám, mondván:6Mivel megútálta e nép Siloahnak lassan folyó vizét, és Recinben és Remalja fiában gyönyörködik:

7

Azért ímé rájok hozza az Úr a folyónak erős és sok vizét, Assiria királyát és minden ő hatalmát, és feljő minden medre fölé, és foly minden partjai felett,8És becsap Júdába, és megáradván átmegy rajta, s torkig ér, és elterjesztett szárnyai ellepik földednek szélességét, oh Immánuel! "

 

TEHát meg is született az immánuelke, csak más néven.... " siess zsákmányra és gyorsan prédára; "

 

Jézusnak sem Immánuel volt a neve!!!!!!

 

 

Ézs 43,10 Ti vagytok az én tanuim, így szól az Úr; és szolgám, a kit elválasztottam, hogy megtudjátok és higyjetek nékem és megértsétek, hogy én vagyok az, előttem Isten nem alkottatott, és utánam nem lesz! ''

 

Ézs 44,6 Így szól az Úr, Izráelnek királya és megváltója, a seregeknek Ura: Én vagyok az első, én az utolsó, és rajtam kivül nincsen Isten." 

 

Ézs 49,26 ..., és megtudja minden test, hogy én vagyok az Úr; megtartód és megváltód, Jákóbnak erős Istene! "

 

Ami még lényeges!

 

Ézs 63,16 Hiszen Te vagy Atyánk, hiszen Ábrahám nem tud minket, és Izráel nem ismer minket, Te, Uram, vagy a mi Atyánk, megváltónk, ez neved öröktől fogva."

 

Itt ki is kiderül, hogy az Ésaiás-i kortársakról mit sem tud a halott Ábrahám, tehát az a hazugságos kitétel, amit Jézus szájából elhangzónak írtak meg és széltében hosszában igemagyarázzák a halhatatlanságot, keresztény ámításokra épül, mindenki meghal!

 

 

 

Előzmény: creation of believers (294)