providens Creative Commons License 1999.07.17 0 0 163
"Mindenképpen károsnak tartom, hogy homokosokat nem lelki sérültek csoportjának, hanem polgárjogi mozgalomnak tekintik."

Nem hiszem, hogy a melegeket leki sérülteknek kellene tekinteni, ez butaság. Legfeljebb akkor lesz belőle lelki sérült, ha a társadalom az irányultsága miatt nem tekinti őt teljes értékűnek, agresszió, megkülönböztetés éri.

Aki viszont nem tud nyugodni, és folyton, mindenről a melegek jutnak eszébe, az valóban lelki sérült, erre láttunk példát itt és sok más témánál.

Polgárjogi mozgalom meg pontosan addig lesz, amíg békén nem hagyják őket. Vagy láttál olyat, hogy a zöld nyakkendősok a jogaikat követelik? Nem, mert eddig még senki nem próbálta őket valamilyen ürüggyel másodrendűnek kikiáltani.

Amit meg korábban írsz, hogy öngerjesztő folyamat lesz, hát ne haragudj, az csak egy dolgot jelenthet (ne vedd személyeskedésnek, csak példaképpen): te már tudod, hogy melegnek lenni olyan jó, hogy aki kipróbálja, soha többé el nem hagyja. Akkor meg milyen jogon tiltanak el tőle bennünket? ;-)

Ne is haragudj, de akiben nincs erre késztetés, az soha nem lesz az, akiben meg megvan, talán jobb, ha minél előbb rájön, és nem keresi feleslegesen a boldogságot ott, ahol úgysem találja meg. És akkor hamarabb megnyugszik az is, aki ingadozik, és tudatalattiját primitív agresszióban éli ki.

Előzmény: Kekec (160)