snim Creative Commons License 2020.07.09 0 0 28529

Szia!

 

Örülök, hogy visszatértél közénk.

 

Na akkor beszerzek valami levendulás eledelt, kíváncsivá tettél. 

 

Ami az Allison Pataki könyveket illeti, én mindkettőt olvastam. Örülök, hogy nincs harmadik része, mert egyáltalán nem tetszett. Tele van valótlan dolgokkal. Igazából ez regény, nem pedig életrajz. 

 

Jean Des Cars: Ferenc József és Sisi c. könyvét még nem olvastam. Megvan már, de eddig nem volt rá időm. Mostanság gyanítom nem is lesz. Az az igazság, hogy én falun élek. Itt kora tavasztól késő őszig sok a munka kint az udvaron, kertben, nem érek rá olvasni. Én mindig novembertől márciusig bújom a könyveket. A télen is kiolvastam 13 db-ot. Ez a könyv már nem fért bele sajnos. Pedig az író másik könyvét nagyon szeretem /Sisi, avagy a végzet/, mert az indított el a ˝Sisi őrület˝ útján. Remélem ez is olyan jó lesz. 

Olvastam télen a Sisi angol szerelme c. könyvet, na az sem tetszett. Meg még tudnék sorolni olyan műveket, amiket senkinek nem ajánlanék. 

Ami Mayerlinget illeti, én sosem hittel el az öngyilkosság teóriát. Jó lenne már pontot tenni ennek az ügynek a végére, de mi ehhez kevesek vagyunk. 

Előzmény: Zsófia23 (28528)