bagota Creative Commons License 1999.07.16 0 0 162
Kekec

Szerintem azzal, hogy ki mit ír, mármint orvos nem nagyon érdemes foglalkozni, mert pl. hallottál arról, hogy a Coca- Cola káros az egászságre? Meg hasonló dolgok. A coca-cola kutatói szerint nem, akik pedig ezt állítják azok szerint igen. Ugyan ez a koleszterinnel is.
Sajna ez a világ a pénzről szól, meg az egyes egyének személyes érdekeiről. Így az igazságnak már nincs jelentősége, mert az igazság az lett, amit a többség, vagy a többséget manipulálni tudó kisebbség annak tart!!!
Tényleg van meleg ismerősöd? (Nem olyanra gondolok, akiket pl. a TV előszeretettel mutogat, hanem olyenra, akire ha ránézel és beszélgetsz vele, semmi különlegeset nem találsz. Esetleg annyit, hogy az utcán egy jó nő helyett egy jó pasi után fordul meg, vagy még ennyit sem.
Vagy itt van (sajnos pontos forrást nem tudok megadni, így nem hiteles) egy másik információ: angliai felmérési eredmény. Mióta engedik Angliában a melegek párkapcsolatát (tudtommal Angliában engedték meg a legkésőbb a nyugati világban.) kimutathatóan csökkent a létszámuk. (Elmaradt a gyereknemzésük.)
Az öröklési dolgokat megerősíteni és megcáfolni sem tudom... igaz én - nem az alábbiakban közölt cikkben elősször- de azt olvastam, hogy az X kromoszómán találtak egy gént, ami hibás(?) - szerencsésebb eltérőnek írni - a melegeknél, tehát csak melegeknél van meg, de nem mindegyik melegnél. Ezért írta a cikk szerzője, hogy ez nem 100%-os magyarázat. Tehát az általad említett neveltetésnek is közre kell játszania a kifejlődésében.
Van egy nagyon jó mondás - nem tudom kitől:
Meleg volt.
Meleg van.
Meleg lesz.

Előzmény: Kekec (159)