Egy griff Creative Commons License 2020.07.08 0 0 516

Nos, szomorúan szeretném bejelenteni a tisztelt publikumnak, hogy az idei évre gondolt dzsembori elmarad. Ha az okokat kérdeznétek, akkor csak általános választ tudok adni: a vírushelyzet illetve az előre nem látható 2. hullám, illetve ehhez kapcsolódva olyan szervezéssel összefüggő problémák, hogy kétszer nem szeretnék ugyanabba (vagy hasonló) hibába esni, mint tavaly.

A megjelentek létszáma idén egy nagyságrenddel nagyobb lett volna, (legalábbis úgy tűnik) és azokat a programokat, amiket az első dzsemborira terveztem, (előadás, meghívott kiállítók, programok) azokat ekkora létszám mellett már meg kellene rendezni. Viszont most annyira nem tudtam eldönteni a vírushelyzetben, hogy mit tegyek, hogy nem kezdtem el a szervezést, és most már kevés az idő, hogy ezeket úgy és abban a formában megtegyem, ahogyan én szeretném.

Lehet hogy most azt mondanátok, hagyjam az egészet a picsába, csak legyen egy olyan egyszerű találkozó, mint tavaly, de ezt meg én nem szeretném. Ha valaki úgy gondolja, hogy megszervezi az ideit, ám legyen, még én is elmennék, :-) de úgy gondoltam, hogy meglátom mi történik itt ősszel a vírussal  ( https://index.hu/techtud/2020/07/08/koronavirus_jarvany_magyarorszag_masodik_hullam_forgatokonyvek_korlatozasok_iskolabezaras_kemenesi_gabor_ferenci_tamas/ ) és utána nekikezdek megszervezni a második dzsemborit. :-(

 

And one more thing:

Két kihívás ötlet azért már van a tarsolyban, de ez is változhat még! :-)

https://www.instagram.com/p/CAQV37gFvLL/

https://www.instagram.com/p/B-U5fIihnmt/