Zsófia23 Creative Commons License 2020.07.07 0 0 28528

Semmivel. :) Sajnos eddig valami nem stimmelt ezzel az indapassos (?) fiókkal, folyamatosan elugrált az oldal, kilépett .... stb. Az első hozzászólást is nehezen tudtam megírni, de ott még tűrhető volt, aztán "elszabadult a pokol". Sajnos a nick törlése se oldotta meg a problémát, viszont most mintha egy varázsütésre megjavult volna minden. (Mintha frissítettek volna az oldalon, mert a regisztráció is egy nagyon picikét más volt.) Szóval, bocsánat hogy így eltűntem. 😔

 

Az ibolyás kérdésemet illentően pedig, köszönöm a válaszokat. Mostanában Ibolya fagyit keresgélek minden fagyizóban/kávézóban, egyenlőre nem sok sikerrel. Látom szomorú sorsomat: gyanítom hogy csak Gödöllőn, vagy Bécsben fogok kapni.

A levendulás dolgokat (szörp, cukor, fagyi...stb.) pedig nagyon ajánlom Neked snim, szerintem nagyon különleges íze van, én bolondulok érte, bár sokan mondják, hogy ehetetlen. Gondoltam ha a levendulát szeretem akkor az ibolyát is fogom. Mindenesetre felkerült az "evős bakancslistámra", a "Sisi krémes" mellé, amiről a napokban olvastam egy cikket. 

 

Sisi könyvekhez kapcsolódván....

M. Von Ingenheim könyvsorozatot nem régen elkezdtem, de nem sokat olvastam még belőle, de már is fényévekkel jobb mint az Allison Pataki féle Sissi könyv(ek). (Allison könyvének második részbe már bele se kezdtem, szóval az lehet hogy jobb mint az első, de nem bírtam volna már többet elviselni a "Ferencke", "Ludi" és hasonló beceneveket. Szemeztem a falal hogy hozzá vágom a könyvet, de meggátolt az a tény hogy fizettem érte... 😑)

 

Viszont Jean Des Cars: Ferenc József és Sisi c. könyve nagyon kellemes meglepetés volt számomra. Nem tudom ki olvasta már közületek (?), talán mintha ShadowSisi írta volna valamikor már, hogy olvassa, de ez csak halvány emlék. Nagyon meglepődtem a Rudolfos résznél, a hiányzó ujjakat illetően. Ezt eddig nem tudtam... Ha így volt, és valóban hiányoztak az ujjai, akkor ez feletébb érdekes megvilágításba helyezi a mayerlingi eseményeket. Nem tudom hogy ti mit gondoltok? 

 

 

 

 

Előzmény: snim (28510)