Istenkeres Creative Commons License 2020.07.07 0 0 223

Rendkívül fontos információnak bizonyult számomra, hogy Mária látogatásának napját kapcsolatba hozta Jakab és Lukács egyaránt a "Szentlélekkel", azaz a Schemhamphoras valamelyik szellemi hatásával. Ez az egyedüli használható, de viszont perdöntő hír az általuk közöltekben, ugyanis a Schemhamphoras szellemi hatásai nem folyamatosan vannak jelen, hanem bizonyos égi konstellációk következményei. Ennek alapján Mária látogatásának pontos dátumát is meg tudjuk határozni, éspedig i.e. 9.05.20-a. Ez a dátum 266 nappal előzte meg az általam már korábban prezentált születésnapját (i.e. 8.02.10.) Jézusnak.


Számomra a legszemléletesebb ábrázolásmódja az itt tárgyalt eseménynek egy középkori római katolikus templom főoltárát díszíti, éspedig Kővágószöllősön, Pécstől kissé nyugatra. Az említett festményen Mária, Erzsébet és Zakariás fölött az égen a "Szentlelket" jelképező galamb mellett jelen vagy egy másik, sárkánynak tűnő mennyei lény is, ami az i.e. 9.05.20-án létrejött T-keresztre (a Schemhamphoras egyik kozmikus forrására) kell utaljon.
Jézusnak ezen a napon kellett áldott állapotba kerülnie, már csak az a kérdés, hogy ki lehetett a biológiai édesapja?

Mint ismeretes, Mária erre a napra kellett eljuttassa a jeruzsálemi Templomba a Zakariás főpap által megrendelt függönyt, amit Mária maga készített az "istenháza" számára. A "kellett" szó teljes mértékben indokolt, mivelhogy Máriát Zakariás 9 éven keresztül éppen erre a napra készítette fel.

Előzmény: Istenkeres (219)