Pallos2 Creative Commons License 2020.07.06 -2 3 4580

Nos hát látjátok, hogy alapvető tényekkel nem vagytok tisztába! felelősségvállalás nélkül támogattok egy "politikai"irányvonalat, miközben az egész átverésen működik. És hol van közös kis hazánk, Tápiószele érdeke?

Többeknek önrevíziót kellene tartani, mert csak így lesz közös jövőnk!

Egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy a több mint nyolcszáz szavazó hogyan gondolhatta azt, hogy az önkormányzat pénzügyi helyzetét ismerve egy Dobos Imre kézzelfogható alternatívát tud majd mutatni. holott a magánélete egy csődtömeg.

K.F.  nyilvánvalóan szintén egy csődtömeg.  Tizenkilenc évi regnálása példa nélküli kárt okozott a településnek. Az köztudott, hogy az ő igazi vetélytárs M.T. úr volt, akire lehet bármit hordani, de az tény, hogy Tápiószeléért élt és halt. Az eredményeit pedig még évtizedekig emlegetni fogják.

Minap halottam, hogyí a Kovács házaspár távozik szeléről!

Balázs Ferenc (egykori) polgármesternek köszönhetően 1,2 millióért megvásárolt házukat most  pedig 30 millióért árulják.

Elképzelhetőnek tartja valaki, hogy egy Dobos féle ember érdemben közbe tudna lépni?

Nos látjátok ezt az a közel nyolcszáz ember szavazata okozta, akik kellő átgondolás nélkül szavaztak. Elfelejtették a múltat és az eredményeke!

Az előző felvetésem továbbiakra is él!   Mi van a bölcsődeépítésével?

Előzmény: Pallos2 (4578)