zsboya Creative Commons License 2020.07.06 0 0 67

Képstabilizátoros, 16MP-s, dönthető LCD-s, FHD videós Olympus E-PL6 MILC v. szett kis szépséghibával

Árak részletezve:

- 7k expós Olympus E-PL6 m4/3 váz (tartozékaival): 30e Ft, vagy
- Panasonic 14-42mm 1:3.5-5.6 m43 alapobjektívvel: 55e Ft.

A beépített fotótippek segéd és az üzemmód útmutató révén a kezdőknek kitűnő választás ez a kompakt méretű, de rendkívül masszív fémvázzal rendelkező és kellően "nehéz" súlyú, DSLR (APS-C) képminőséget nyújtó fényképezőgép. Számtalan extra funkciója miatt pedig akár még a haladóknak is megfelelő választás lehet.

Eladó egy kis szépséghibával rendelkező (az LCD kijelző kerete, a megjelenítésre szolgáló érintésre érzékeny részén kívül, a jobb alsó sarokban meg van repedve, de egy keskeny fekete szigetelőszalag-csíkkal megoldottam, hogy ne tudjon kitörni és kiesni - természetesen ez a működését és a képalkotását nem befolyásolja), azonban ettől eltekintve nagyon jó állapotú és hibátlanul működő, nagyon kevés expós (7'177), dönthető, érintés-érzékeny, nagy kijelzős (3"), képstabilizátoros, Full HD videó rögzítésére is alkalmas, LiveMOS érzékelős Olympus E-PL6 m4/3 MILC (tükör nélküli) fényképezőgép tartozékaival (gyári akku és töltő, nyakpánt, kis vaku) együtt, igény esetén 3x-os zoom-ú alap-objektívvel. Ha nem kéred hozzá a felpattintható kis vakut, akkor 4ezer Ft-tal olcsóbban oda tudom adni!

Röviden annyit mondanék róla, hogy az E-PL6 egy szoftveresen, 2 hasznos funkcióval (ISO LOW: 100 és Time Lapse) kibővített E-PL5, aminek a szenzora megegyezik a csúcskategóriás OMD E-M5 MILC-ével.

Megvásárolható itt: Bp. VII. Keleti-Pu. közelében. Tel.: 06-20-321-3734 (9-22h, Zsolt).