Kedves Fórumozók!
Amc edénykészletünk van, 1992 óta. Nem biztos, hogy mindig kihasználtuk a lehetőségeket, hagyományosan főztünk vele, de szeretem az edényeimet. Most viszont eljutok oda-(jobb későn, mint soha)-, hogy tényleg megtanuljak vele-kiaknázva a benne rejlő lehetőségek-főzni.
A szűrőedénnyel van gondom: hogy tudom őt használni? Emlékszem, a bemutatón azt a példát hozták fel, hogy pl. alul pöri, szűrőedénybe burgonya, és a pöri gőzében megpuhul a krumpli, anélkül, hogy külön vízben nem főzöm ki belőle a vitaminokat, stb.
Ezen kívül mire használhatom, hogy vesz részt a főzésben? Nem csak tésztaszűrőként, gondolom.
(Mi pl. a pörit nem is főtt krumplival szeretjük, így a felhozott példa itthon nem működött.)
A 2,3 l-es, ,3,7 l-es , 20 cm-es átmérőjű edényekre tudom rátenni.
Nagyon várom a segítséget, melyet előre is köszönök.
Zsuzsu