adams22 Creative Commons License 2020.07.06 0 1 42518

Na az úgy volt hogy.. :D
Az előző tulaj akitől vettem az autót ő mondta, hogy azért tett fel Zimmermann sport-ot, mert a gyári rázott neki. Persze akkor amikor már használt volt, de nem sokat ment azzal se kb 30 ezret. Azért a gyárinak többet kellene bírnia szerintem mint 30 ezer km. Szóval azt meg vette, ment vele 30 ezret addig jó volt aztán elkezdett rázni, elvitte felszabályoztatni akkor egy kicsit jó volt aztán megint rázott.
Így tavaly meg vette rá a Zimmermann-t és amikor eladta azaz én meg vettem tőle még nem rázott, most viszont már nekem is ráz. 14 ezer km van benne jelenleg.

Ja és ide adta nekem a gyári tárcsákat is még mert eltette. Még annyi hogy a papírokból látom a gyári tárcsához textar betéteket vett nem tudom miért (?) De betét miatt nem gondolnám, hogy rázna max nem fog akkorát.

Most tanácstalan vagyok, hogy leszedjem a Zimmermann-t tisztítsam meg a kerékagynál ahol felül és rakjam össze hátha jó lesz vagy tegyem vissza a gyárit amit adott, esetleg vegyek én is még egy szett gyári újat. :D

Sajnálom ledobni a Zimmermann-t mert szinte új :( De fékezéskor nagyon rázza az elejét, de egyébként már nem csak akkor tehát ha megyek simán 100-110-el picit akkor is rázza a kormányt. Az meg nem is tárcsa hiba jele. Stabok, kormánymű alkatrészek sőt a komplett aktív kormánymű is új gyári!  SKF kerékcsapágy volt cserélve 20 ezer km-el ezelőt.

Előzmény: csikes77 (42516)