zuu1232 Creative Commons License 2020.07.04 0 0 68028

" Ezek a mostani viták személyeskedésben, vagy durvaságban meg sem közelítik azokat a kommenteket amelyek mondjuk 5 éve, vagy 10 éve íródtak itt" 

Nem is a személyeskedéssel, vagy a durvasággal van bajom. Nálad ez nem igazán jellemző. Az ilyesmiket könnyen le tudom kezelni.

 

Neked viszont van egy nagyon érdekes vitastílusod, amit sehogy sem tudok kezelni. Nem nevezném trollkodásnak, de valami hasonló. Mintha az lenne a szándékod, hogy direkt rávedd az embereket, hogy próbáljanak meg érvelni, utána pedig az érveket figyelmen kívül hagyva úgy állítod be, hogy azokat csak és kizárólag magyarázkodás miatt írták volna.

Furcsa számomra. A legtöbb emberről egyből kiderül, hogy úgysem fogják érdekelni az érvelések. Másokról meg, hogy csak az érvek érdeklik és megpróbálják ellenérvekkel alátámasztani az igazukat. Aztán sokan vannak, akik csak azért vitáznak, hogy nyerjenek. Számukra csak a vita megnyerése a fontos, mindegy, hogy kinek van igaza.

Te viszont egyik kategóriába sem tartozol valahogy és ezt nem tudom kezelni. Ezért próbáltam meg az utóbbi pár hozzászólásban felvenni ezt a taktikát. Hátha tanulok belőle én is. (és talán te is).

De ez sem jött össze :)

Mindegy, szerintem a fórum szerverein még van elég tárhely újabb 70.000 hozzászólásnak :)

Előzmény: Párizs73 (68012)