Nagyon regen (talan 8-10) evvel ezelott vettem egy szupermarketben egy cserepben feher hortenziat - nem Annabelle-t, hanem azt a mezei fajtat ami a rozsaszin es kek kozott van... nem is volt neve - csak arultak mint a kenyeret, mososzert vagy eppen felvagottat... nem tudtam ellenallni...
Aztan vagy letort az uj hajtas, vagy az oz leragta, vagy... szoval nem lattam eddig bimbot rajta, sot, a bokor sem nagyon novekedett... mostanaig... iden tavasszal orommel lattam, sok uj hajtas mellett az elozo evi fas szarak is epek! Vigyaztam ra es itt az eredmenye!!! Viragzik!!! Nagyon boldog vagyok...
...ez az Annabelle - iden nagyon nagy fejek vannak rajta, ami szep, de egy vihar utan nem tudja tartani a fejeket...
A masik ajandek erre az evre - hasonlo a tortenet mint a feherrel, azzal a kulombseggel, hogy ot es masik ketto tarsat en vagtam le (ok, loptam ) egy bokorrol ami megbabonazott... tobb mint 6 evet vartam ra...
Es a sajat magukat szaporitok... ok egy ajandekba kapott cserepes hortenziaval indultak, talan 2-3 (szinten szupermarket viragot) tovet adtam hozza... aztan ok magukat szaporitottak... lelogo agak legyokereztek... roozsaszin-lila-kek szinskala egy bokron belul... sot, neha egy viragon belul.