polovcev Creative Commons License 2020.06.27 -1 1 205476

Nézd, valakinek mennie kell, amíg nem mi vagyunk azok, addig nekem mindegy. Vannak preferenciáim, de az nem jelent semmit. 

 

Viszont nem vagyok futball-romantikus, számomra nincs olyan, hogy xy-nak fent kell lennie az első osztályban, pusztán mert ott volt már 1972-ben is, vagy mert van két bajnoki címe az elmúlt 50 évből. Abszolút nem hiszem, hogy a közvetítést nézők száma radikálisan megugrana, ha visszajönne a Debrecen, a PMFC meg esetleg feljutna a Csaba. Azt sem hiszem, hogy ettől feljavulna a magyar foci. Aki gyenge kiesik, a többi megérdemli, hogy fent legyen. Az, hogy a Budafok mire lesz képes, meglátjuk jövőre. Lehet a Kaposvár sorsára jutnak.

 

Ha úgy alakúlt volna, hogy mi esünk ki, akkor sem toporzékolnék, hogy emeljék fel a létszámot.  Ha valaki éveken át nem szól semmit a lebonyolítás ellen- mert jól megy a szekér-, az ne kezdjen el hirtelen  problémákat sorolni, amint a csapata beáll a betonba. 

 

 

 

A meccsről annyit, hogy tetszett a csapat hatékonysága az első félidőben, és hogy nem álltak le a másodikra. Ha egy kicsit összpontosítanak lehetett volna akár 7-0 is. Mondjuk remélem valaki beszél ezzel a Koszta gyerekkel, mert egy kicsit még önző.

Előzmény: Skywalker. (205475)