Törölt nick Creative Commons License 2020.06.25 -3 2 4573

Azt hiszem nagyon elvakult vagy egykori pmesteredet nyomatod még most is... mit csináltak vagy már mit nem csináltak az utóbbi években?

Hány éve üresen állnak a villanykarók virágtartói?

Miért?

Pedig onnan alig tűnt/tűnhetett el virág, mert olyan magasról senki nem lop, de a korábbi gondozatlansága az akkori falugondnokság bűne. Akkor a kántunk mennyi pénzt kapott havonta alpolgármesterként? Havi félmilliót úgy, hogy el se ment talán még betegállományba se... nehogy kevesebbet kapjon?

A közmeghallgatáson bizonyítható kérdésre válaszolva K Ferenc pedig kijelentette, hogy nem lesznek a továbbiakban virágok a villanykarókon, de lesznek a bicikliken amik már ÖNKÉNTES adományokból örökbefogadottak gondozásából díszei lehetnek a városnak.

Több, mint 40 ócska használt bicigli jött össze, Búzás úr festékével támogatott akció végén talán 24 szépen,  festett bicikli került adományvirágokkal kihelyezésre, annyi színben, amit talán egy pride felvonuláson láthatnánk....

Ezek a biciglik hova lettek kirakva?

A főutak mellé, szinte mind.... nincs annyi utcasarok, mint bicikli. Három egymás mellett a Fakocsmánál ugyanannyi a Farmosi úti iskolánál.... de kéne már oda is a festék.... K F megint csak mutogatna, nem a város dolga az épületek megóvása.

Örökbefogadásról volt szó a virágokkal díszes biciglik kapcsán, de rongálták még leheggesztve is és lopták a benne lévő virágokat, ezek is tények.

Az is tény, hogy volt egy választási fordulat tavaly ősszel és sokan vártak még valami szebb jövőt ami vírusos vészhelyzet után lehet...

egyeseknek pedig hiányoznak az adományzott és kirakott biciglik.

 

Javaslom, kérje vissza amit adott és tegye ahova akarja, 

Vegyük már észre, Szelén már más szelek fújnak.

 

 

Előzmény: Pallos2 (4567)