Na már azt hittem, Luca végre elmondja az anyjának, de már megint terel... Az előzetesben mintha Csongort láttam volna felvillanni, esetleg egy bulin készült képen.. Hát gondoltam már rá, hogy esetleg ő is ott volt a buliban, és akkor mégse olyan jófiú, mint amilyennek igyekszik beállítani magát...
Szerencsétlen Levente, hát nem tudom, tényleg Farkas győzött, és ő nem fog tudni tanítani, de ha így van, meg fogja enni az unalom... Jó úton halad, hogy Attis nyomdokaiba lépve tökéletes háziasszonnyá képezze ki magát, de ez azért neki kevés... Azért Nórát is megértem, elég idegesítő lehet, hogy a tegnapra kellett volna irományt nem tudja kinyomtatni, pár elmaradt vessző meg kisebb nyelvtani hiba miatt...
Szóval a nemrég még halálán lévő kis Hugó hipp-hopp meggyógyult, sebaj, én örülök, még mindig jobb mintha meghalna... Viszont kapitális baromság ezt eltitkolni, és végső soron egy elég önző ötlet Vandától. A gyereknek nyilván az a legjobb, ha minél előbb visszakerül a saját családjába, a megszokott környezetébe, és igyekszik elfelejteni azt a sok szörnyésűget, amit a korházban átélt. Gondolom Simon is annak örülne, ha minél előbb kikerülne az életükből ez a kisfiú, akit nyilván sajnál, de neki igazából senkije...