andzsin Creative Commons License 1999.07.12 0 0 383
Nagyon ugy nez ki, hogy valami vagy valakik "megtoltak" a lokott vilagunkat nehany ezer evvel ezelott, csakhogy egy kicsit offtopic legyek, bar a topic cime az is, hogy "meglepetesek":
Szoval szerintem az egesz darwini elmelet is ugy gazos ahogy van. Csak feligazsagok vannak, kb. ugy nez ki az egesz, mint egy lyukkartya, vagy hasonlit egy kicsit a teoria Visinszkijnek a sztalini allamugyesz modszerere, aki feligazsagok alapjan krealt un. igazsagot. Az hogy mi a foemlosok csoportjaba tartozunk egy baromsag. Az osszes eddig feltart un. bizonyitek elfer egy nagyobb biliardasztalon. Ha ez igy lenne, hogy a fajok folyamatosan valtoznak, akkor a nehany tizezer ev alatt a mi legkozelebbi oseinknek a csimpanzoknak is valtozniuk kellett volna! De hat ok nem akarnak. Vagy volt egy kozos os, ahogy allitjak, de hat hol van? Mind kihalt? Ez eleg nevetseges. Miert van az, hogy a neandervolgyiek egyszerre eltunnek az osszes ismert lakohelyukrol, majd egyszer csak elobukkan a cro-magnoni ember aki mar abszolute nem kulonbozik a mai embertol genetikailag es mar foldet muvel...stb., tehat ertelmes dolgokat kezd el csinalni. Hol az atmenet?
Az az erzesem, hogy a modszer hasonlit arra, hogy epitsunk hazat magyar modra: csinaljuk meg a tetot, es aztan probaljunk meg ala belegyomoszolni amit csak tudunk, hogy megalljon az a rohadt teto.