annyi baj legyen Creative Commons License 2020.06.24 0 0 910

"ugyanúgy a turistaút-nyilvántartás közreadott megoldási módját se saját részre találtam ki. Nekem ugyanis nincs szükségem ilyenfajta nyilvántartásra."

 

 

Akkor meg mit erőlködsz? Akiknek szüksége van nyilvántartásra, nyilvánvalóvá tették, hogy nem az általad kitalált nyilvántartásra van szükségük.

"De mutasd be, mennyivel jobb, mennyvel könnyebb karbantartani azokat a már meglévő nyilvántartás kezdeményezéseket, amelykhez eddig hozzáférhettél, az én megoldási javaslatomnál?"

 

 

Miért mutassam be? Te jöttél ide erre a topikra, és kezdted nyomni a brygodat, és siránkozni, hogy nem segít neked senki. Majd ha mások is ezt teszik, az ő módszerük is át lesz nézve.

"Ugyanakkor úgy véltem, hogy egy önkéntes alapon szerveződő közösség tagjaitól nem lehet idegen egymás törekvéseinek támogatása."

 

 

A turistautak.hu, mint önkéntes alapon szerveződő közösség azt nyilvánította ki, hogy nem kér belőled, ezért lett megvonva a szerkesztési, és hozzászólási jogod is, és pont ezért hemzsegsz itt. Próbálkoztál itt a szomszédban egy saját topikkal is, de ott a kutya nem törődött veled, ezért inkább átjöttél ide ezt széttúrni, mint már annyi helyet, annyi alkalommal az elmúlt évek során.

Fogd fel: nem lát senki fantáziát az ötletedben, de még ha látna is, akkor sem tudna az itteniek közül semmit tenni a tuhun.

Előzmény: alnibell (909)