alnibell Creative Commons License 2020.06.22 0 0 899

"Nem, te állítasz valamit, és vádolsz mást, akkor neked kell bizonyítani az állításod. Ha adsz rá bizonyítékot, hogy igazad van, akkor meg fogom kérdezni Old Eye-t."

 

Úgy vélem elég igazolás az, ha különböző operációs rendszereket futtató eszközök mindgyikén ugyanaz a korlátozó hibajelenség, illetve az, hogy más által bejelentkezve nincs probléma.

Semmit nem változtatna a helyzeten, ha bármi mással alátámasztanám a jelzésem hitelességét. Már csak azért sem, mert semmi érdeked nem fűződik ahhoz, hogy eljárj a korábban megnevezettnél. Amit írsz, az pont a kibúvó, nekem sokadszorra sem hiszel, az egyszerű megoldást meg elveted.

 

Val-vel meg a többiek.

Az, hogy utólag ki mit nyilatkozik, állít, érdektelen. Más is közölt az elnök felé olyan teljesítést, amihez akkor még hozzá se fogott. Csak az volt érdekes akkor is, hogy elhiszik-e neki vagy sem. Elhitték. Azaz a szubjektum a döntő a megítélésben, nem a tény. Mint az esetedben.

 

Ugyanakkor nem én írtam le azt a botor feltételezést, mi végül is a tavalyi meddő üzenetváltásunkat eredményezte. Talán magatok is rájöttetek erre, de mégis az maradt, mint a lekicsinylő gúnyolódás alapja.

 

Előzmény: annyi baj legyen (898)