annyi baj legyen Creative Commons License 2020.06.22 0 0 898

"...ugyanakkor a TuHu-én sehol. Márpedig én ezt hiányolom, erre tudnék megoldást adni."

 

Te általánosságban digitális térképeket emlegettél, de ha ettől eltekintünk, akkor is felmerül a kérdés: miért itt? Ide nem jár tuhu fejlesztő, de még tuhu rajzoló sem nagyon. Miből gondolod, hogy itt bárki is segíteni tud neked?

És ismét javaslom: készítsd el a megoldásodat, és tedd közzé. Ha a felhasználók tetszését elnyeri, akkor úgyis kérni fogják, hogy kerüljön bele a hivatalos tuhu kiadásba, és máris nem csak a te szavad lesz, hanem a többi pártolóé is.

 

"Amennyben úgy fogalmaz valaki, hogy az alkalmazott rag val-vel, akkor az alapjában jelenti azt, hogy azzal, jelen esetben azzal a személlyel."

 


Nagyon ügyes. Igaz, hogy az ominózus mondat szövegkörnyezetéből kitűnik, és azóta az egyik érintett is megerősítette, hogy annyit jelent, hogy mindketten keresnek megoldást, te azért csak kösd az ebet a karóhoz, hogy együtt dolgoznak. Te jobban tudod nyilván, mint az, aki írta.
Ja, mellesleg, ugye arra sem hoztál bizonyítékot, hogy volt egy másik hozzászólás, amiben elismerte, de aztán azt kitörölték, szóval mégiscsak ez volt az a komment, tehát itt is valótlant állítottál.

"Nem fogok semmiféle bizonyítást elővezetni, így arra vonatkozóan se, hogy a bejelentkezést követő billentyűművelet újabb bejelentkezést követel meg a továbblépéshez"

 

Én meg nem fogom bizonyíték nélkül elhinni, hogy  azért módosították a tuhu kódját, hogy téged kijelentkeztessenek, billenytűlenyomásonként


"rákérdezve Old Eye-nél gyorsan a végére járhatnál a dolognak."



Nem, te állítasz valamit, és vádolsz mást, akkor neked kell bizonyítani az állításod. Ha adsz rá bizonyítékot, hogy igazad van, akkor meg fogom kérdezni Old Eye-t.

Előzmény: alnibell (897)