Pallos2 Creative Commons License 2020.06.19 -3 4 4564

Úgy tűnik, most lebuktam, de legalább igazi magyar ember lehetek én is. Nagyon remélem, hogy Barby123  nem Erdélyből származó igazi magyar, aki „ igazi magyarként” első adandó alkalommal jobb megélhetés reményében ott hagyta a szülőföldjét, ezzel még nehezebb helyzetbe hozva az ott maradottakat, akikért itt aggódunk és szolidaritást érzünk!

Talán azt sem kell elfelejtenünk, hogy ezek „az igazi magyarok” 2004. december 5. Népszavazáson két kézzel szavaztak a NEM-re. Minap a Hírtv-ben Bayer Zsolt mesélte el az ezzel kapcsolatos negatív tapasztalatát.

Arról már nem is beszélve, hogy több erdélyi „igazi magyar” szeku ügynöki múltja miatt lépett le és napjainkban erősíti a szelei közéletet, ahelyett, hogy behúznák a fülüket és farkukat ( már akinek van.)

 

Egyébként nagyon fárasztó lenne veled vitatkozni, mert a szövegedből egyértelműen kiviláglik a korlátoltság. Azt hiszed, hogy végtelenségig lehet szajkózni a VÁLTOZÁS! VÁLTOZÁS! Miközben semmi érdemi dolog nem történik a városban, ugyanakkor mindenki előtt egyre nyilvánvaló lesz, hogy Dobos egy kiskaliberű életművész, aki, ha akarna is tenni valami pozitívat, akkor sem tudna, mert a képességei a nullához közelítenek.

Előzmény: Törölt nick (4562)